TAZİYE!

  Prof. Dr Necmettin Erbakan Hocamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesine, sevenlerine ve tüm İslam alemine baş sağlığı dileriz. 

 

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

 Biz, Allah’a aidiz. Zaten, ona döneceğiz.” (Bakara, 2/156)

TAZİYE!” üzerine 3 yorum

  1. vera dedi ki:

    Ömrünü İlahi Kelimatullahın yükselmesi ve yayılması için harçamış, alim, lider ve Allah dostuydu. Allah mekanını cennet eylesin…..:(

  2. vera dedi ki:

    Necip Fazıl “Büyük Doğu”dan, Sezai Karakoç “İslam Birliği”nden bahsedebilirdi; pek çok insan bu davaya gönül verebilirdi; ama siyasette yer yoktu bu davaya. Yer bulunsa bile o yer çok küçük ve silik kalırdı. Siyasete damgasını vuramazdı bu dava. Vurmasına izin verilmezdi. Rejim, statüko, uluslararası sistem muhakkak gereğini yapardı. Ne mümkündü onlarla baş etmek?

    …Sonra Erbakan geldi. Kovulmuş şeytandan Allah’a sığınıp, Rahman ve Rahîm Allah’ın adıyla, o büyük yürüyüşü başlattı. “Hohlaya hohlaya buz dağlarını eriterek” anti Kemalizm’i, anti Siyonizm’i, anti emperyalizmi, İslam Birliği ülküsünü siyasetin göbeğine taşıdı.

    Hakan Albayrak – Yeni Şafak

  3. seyyid ebul kasim saltuk dedi ki:

    hak geldi ,batil zail oldu diyerek mucadele eden mubarek insan makamin cennet olsun.sevenlerinin ve ailesinin basi sag olsun

Yorum bırakın